2016 Kış Modasında Pelerinler Her Yerde

Ben modaya uymadan giyinebilirim diyen kaç kişi var aranızda. Eminiz ki sayısı oldukça azdır. Çünkü moda denen konu aslında ciddi bir endüstri ve toplumsal bir varlık olan insanın ama az, ama çok modanın dışında kalması neredeyse olanaksız.

2016 Kış Modasında Pelerinler Her Yerde

2016 Kış Modasında Pelerinler Her Yerde

Aslında moda ciddi bir endüstri ve düğmesinden, çantasına kadar birçok insanın ekmek yediği bir sanayi kolu. Bu sistemin yürüyebilmesi için de her sezon farklı ürünler karşımıza çıkıyor. Bu kış da hangi markaya, hangi vitrine baksak pelerin her yerde karşımıza çıkıyor.

Pelerin Nasıl Giyilir?

Farklı markaların, farklı pelerinleri, farklı fiyatlar ile satılıyor. Model olarak bakıldığında spor olanlar olduğu gibi, son derece klasik olanlar da karşımıza çıkıyor. Desenli, tek renk farklılıklar gösterebiliyor.

Ama bu ürünü sokak giyiminde kullanmanın da bir adamı var sonuçta kabana veya paltoya benzemeyen, kolları az da olsa açıkta bırakan giysiler.

Bunun için pelerinin içine giyilecek giysinin doğru seçilmesi son derece önemli ki, kişi üşümesin.

Bu ürünü giyerken ya mini bir etek ya da maksi bir etek boyu kullanılmalı, aksi halde pelerin giyen kişi olduğundan daha kilolu görünebilir.

Tayt tarzı bir pantolon, uzun deri çizmeler ile tamamlanarak ise harika kombinler yaratılabilir.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir