Modanın Kalbinde Modaya Dair Tüyolar

Modanın her yıl güncelleyerek piyasaya girmesine neden olduğu kıyafetler ne yazık ki her hanımın vücut özelliklerine uymayabiliyor. Modacılar tarafından tasvir edilen vücut kusurları, giyim ile gözden kaybolabiliyor. Vücudunuza uygun giyinmeniz için öncelikle vücudunuzu iyi tanımalısınız. Çeşitli şekillere benzetilen vücut tiplerinden hangisi olduğunuzu öğrenmeli, yeni kıyafetleriniz için dolabınızda yer açmalısınız.

2015 Sonbahar Kombinleri

2015 Sonbahar Kombinleri

Moda Önerileri İle Vücudunuza Uygun Giyinin

Uzun bacaklarınız varsa İspanyol paça olarak nitelendirilen paçaları bol pantolonlar giymekten kaçınmayın. Güzel bacaklarınızı gösterebileceğiniz mini ve kalem etekler ise size farklı kombinler sunabilir. Kalçalarının büyük olmasının dert yanan hanımların dikkat etmesi gereken kıyafetler ise dar proporsiyona sahip olan kıyafetlerdir.

Kombinler

Kombinler

 

Bu tür kıyafetler kalçalarınızın daha büyük görünmesine neden olabilir. Yatay çizgileri özellikle pantolonlarda kullanmaktan kaçınmalı, çoğunlukla kalem etekler ve şifon gömlekler kullanmalısınız.

Vücudunuza uygun giyinerek sizin utanmanıza neden olan vücut kusurlarınızın kapanmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle daha hoş ve zarif görünebilir, gittiğiniz davetlerde ve özel günlerde güzelliğinizle etrafınızdaki inşaları büyüleyebilirsiniz. Moda ile bildiklerinizi unutmaya hazırlanın!

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir