0850 Numara Almanın Avantajları

İş hayatında başarıyı yakalamanın en önemli kurallarından biri müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlamaktır. Müşterileri ile sağlıklı iletişim kanallardan irtibat kuran firmalar müşterileri ile ilgili yaşanan sorunlara daha hızlı ve etkili bir şekilde çözüm getirebilmektedirler. Bu şekilde müşterilerine hızlı bir şekilde yardımcı olan firmalar, hizmet kalitesi yönünden takdir edilmekte ve rakiplerine bir adım daha fark atabilmektedir.

Bu olayın tam tersi bir şekilde herhangi bir sorun karşısında firmaya ulaşamayan müşterinin rahatsızlığı daha da büyüyecek, firma ile sağlıklı bir şekilde iletişim kuramadığı için ve sorunlarına çözüm bulamadığı için rakip firmalara yönelecektir. Unutulmamalıdır ki kaybedilen bir müşteri potansiyel  5 müşterinin de kaybına neden olabilmektedir. Çünkü müşteriler olumsuz bir durumu çevrelerinde ki insanlarla daha fazla paylaşmaktadır.

Tüm bu sorunların yaşanmasını engellemek ve özellikle ulusal çapta hizmet veren firmaların müşterileri ile sağlıklı bir şekilde iletişim kurabilmesi için cep telefonu ve sabit hatlardan ziyade 0850’li hatları kullanması gerekir. Birçok özelliği ve faydası bulunan 0850 hatların en büyük özelliği, aynı andan yüzlerce çağrıya cevap verebilmesi ve yine aynı anda onlarca çağrı yapabilmesidir.

0850 numara alma bu yönü ile firmalara, iş yerlerine, kurumlara çok büyük katkılar sağlamakta. 0850 numaraların bu avantajlarından faydalanarak firmalar müşterilerini memnun edebilir ve bu memnuniyet ile daha çok kişi tarafından tercih edilebilir.

Firmalar bu şekilde 0850 numara alma yönünde girişimde bulunarak müşterileri ile daha sağlıklı ve kesintisiz bir şekilde iletişim sağlayabilir. Bununla birlikte 0850 numaralar normal sabit hatlara göre ve faturalı – faturasız cep telefonu hatlarına göre çok daha ekonomik olmakla birlikte firmaların telefon ağır telefon faturalarını daha hafif hale getirmektedir.

Göçebe numaralar olarak bilinen 0850 telefon numaraları IP tabanlı yani internet hattı üzerinden hizmet vermektedir. Bu alt yapısı sayesinde daha hızlı aramalar yapılabilmekte ve aramalara daha hızlı bir şekilde cevap verilebilmektedir. Ayrıca firmalar 0850 ile başlayan telefon hattı aldıkları zaman herhangi bir taşınma ve yer değiştirme sırasında aynı numarayı kullanmaya devam edebilirler.

0850 numara alma, firmaların ya da kişilerin Türk Telekom bayilerine ya da internet üzerinden bu alanda hizmet verebilecek sitelere başvurarak yapabilecekleri bir işlemdir.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir