2015 Kış Sezonu Modası

 

Her kış sezonunda birbirinden farklı markaların kendine has çıkardıkları koleksiyonlarla birlikte, en iyi şekilde modeller oluşturulmak istenir. Koleksiyonların farklı tarzlarda oluşmasıyla beraber, kendi tarzınıza uyum sağlayacak şekilde biçimlendirmek ise tamamen sizlere kalmıştır. Türkiye’de her marka, kendi koleksiyonunu mevsimlere göre çıkardır. Bu sezon kış modası hakkında detaylar ise şöyledir.

Deri Ceketler, Kışın Modası!

Her ne kadar bir yandan klasik bir yandan da kurtarıcı parça olsa da günümüzün en iyi trendi olacak olan deri ceketler, her dolapta olması gereken bir parçadır. Deri ceket, bu sezon gerçekten şık model olarak karşımıza bay ve bayan olmak üzere herkesin üzerinde göreceğimiz giyim türüdür.

deri ceket

deri ceket

Kloş Etekleri Kışında Giyeceğiz

Yaz sezonuna ait olan, yaz koleksiyonları içerisinde bulunan kloş etekleri, aynı zamanda kış modası olarak kış sezonunda da üretilmeye başladı. Zayıf ve uzun boya sahip bir bayan iseniz, o halde kloş etek gerçekten sizin içindir.

kloş etek

kloş etek

Kaban İçin Renk Beyaz Olmalı

Her ne kadar kışa uyum sağlamayan bir renk olsa da beyaz, kaban için en güzel, şık ve iddialı bir renk olacaktır. Düz üstü çizme ile birlikte kış pelerinleri de gerçekten harika bir moda olacağa benziyor.

beyaz kaban

beyaz kaban

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir