Duvar Kâğıdında Üç Boyut

Her insan yaşamında gerek kendini gerekse de yaşam alanlarında bazı değişikliğe ve yeniliklere gider. Bu değişiklikler insanların motivasyonunu artırdığı gibi mutlu yaşamasını da sağlar. Evlerde mutlu yaşamın sırrı evin atmosferi ile bağlantılıdır. Ev dekorasyonunda yapılacak her değişiklik iyi değerlendirilerek uygulamaya geçilmelidir. Keyifli ve hareketli yaşam tarzını benimseyenler ev dekorasyonunda tercihi uçuk ve çılgın renkten yana olur.

duvar kağıtları

duvar kağıtları

Ev Dekorasyonunda Duvar Kağıdı Tercihi

Ev dekorasyonun aydınlatma tercihi de önemlidir. Evlerinde oturum alanları dar olan insanlar evlerinin kiriş bölgelerine ayna yaptırarak yaşam alanlarını daha geniş gösterebilirler.

3 boyutlu duvar kağıtları

3 boyutlu duvar kağıtları

Dar ve geniş oturum alanına sahip evlerde alınacak eşyanın fonksiyonel özellikte olması, evdeki kalabalığın toparlanması için oldukça yararladır. Son dönemlerde ev dekorasyonuna yapılan yenilik hamlelerinden biriside duvarların dekorasyonu için üç boyutlu duvar kâğıdı kullanmak olmuştur.

duvar kağıdı modelleri

duvar kağıdı modelleri

 

Ev ve iş yerlerine çok farklı hava katan duvar kâğıtları farklı renk seçenekleriyle seçkin yapı mağazalarında satılır. Bu renklere uygun mobilya ve aksesuar seçimi yaşam alanlarını daha kullanışlı hale getirir. Oturum alanı dar olan insanların renk seçimi açık renkler olurken, geniş alanlarda ise pastel renkler tercih edilir.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir