Rugan Ayakkabılar Nasıl Giyilmeli?

Kadınların ve erkeklerin ayakkabı modellerinde kullanılan rugan modeller günlük ve özel geceler için uygun bir stil yaratabilmenizi sağlıyor. Ancak rugan ayakkabı giymek istiyorsanız bazı noktalara da dikkat etmeniz gerekiyor.

rugan

rugan

Rugan ayakkabılar kendi başına parlak ve ışıltılı bir tasarıma sahip oldukları için abartılı kıyafetlerden ve aksesuarlardan uzak durmanız gerekiyor. Rugan bir ayakkabı giymek istiyorsanız mutlaka sade elbiseler ve aksesuarlar seçmelisiniz. Hafif desenli ve zarif duruşlu elbiseleri de rugan ayakkabılar ile birlikte kullanabilirsiniz.

Rugan Ayakkabı ve Elbise Seçimi Nasıl Olmalı?

Üzerinde farklı birkaç rengi bir arada bulunduran rugan ayakkabıları ise kesinlikle tek renkli ve sade olan elbiseler ile giymelisiniz. Eğer iki ya da daha fazla renkten tasarlanmış olan bir rugan ayakkabı ile aynı şekildeki bir tasarıma sahip olan elbiseyi kombinlerseniz fazla göz yorucu bir imaj yaratmış olursunuz.

topuklu ayakkabı

topuklu ayakkabı

Parlak deri kıyafetler ve neon renkli aksesuarları da rugan ayakkabılar ile birlikte kullanmaktan uzak durmalısınız. Bu tür parçaları aynı kombin içerisinde kullandığınız zaman aşırı abartılı bir stil ortaya çıkacaktır.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir