2015 2016 Sonbahar Kış Sezonu Saç Modelleri

2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunun favori saç modelleri moda defilelerinde kendini gösterdi. Ünlü moda markalarının 2016 kış sezonu için hazırladıkları moda trendleri aynı zamanda saç modeli trendlerine de yön vermiş oldu.

Klasik Fransız Bükümü

Şık görünümü kadar kullanım rahatlığı da ön plana çıkan klasik fransız bükümü 2015-2016 sonbahar-kış sezonunun trend saç modellerinden biri ve bu saç modelinde kullanılan birbirinden güzel aksesuarlar göz dolduruyor.

fransız bükümü

fransız bükümü

Düz Saçlar

Her ortama ve kıyafete uyum sağlayabilen düz saç modellleri sezonun trendlerinden. Düz saçları yandan ayırarak omuzlara düşürebilir ya da saçları geriye doğru tarayabilirsiniz.

düz saç

düz saç

Yana Ayrılmış Saçlar

Yana ayrılmış saç modeli sezonun en gözde trendlerinden biri. Bu saç modeli sayesinde yüzler daha ince ve küçük görünüyor. Ayrıca bakışlar daha egzotik oluyor.

yana ayrık saç

yana ayrık saç

Dağınık Topuz Modeli

Yıllardır en sevilen ve hiç eskimeyen saç modellerinden biri olan dağınık topuz, sezonun favori modellerinden biri. İpli gevşek düğümler veya aksesuarlar kullanarak saç modeline farklı tasarımlar kazandırabilirsiniz.

topuz

topuz

Kakül Modelleri

Yüzü daha genç gösteren kakül modelleri 2016 kış sezonu defilelerinde gotik veya punk-rock tarzında küt saç modellerinde kendini gösterdi.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir