2015 Yazında Sizi Bekleyen Yenilikler

Moda her yıl yenilenerek farklı modeller ve tarzlar ortaya çıkarmaya devam ediyor. Geçmişte daha seksi ve feminen hanımları sokaklarda görürken bu sezon daha çok maskülen tarzın hakim olduğunu söyleyebiliriz.

Maskülen Giyim kombinleri

Maskülen Giyim kombinleri

Erkeksi ayakkabıları kumaş pantolonlar ve birbirinden güzel gömleklerle hem rahat hem de şık olan hanımlar sokaklarda dilediğince geziyor. Peki, herkesin dilinde olan maskülen nedir?

Yeni Maskülen Tarzla Tanışmakta Geç Kalmayın!

Maskülen tarz bayan takım elbise

Maskülen tarz bayan takım elbise

Erkeklerin kullanmış olduğu klasik stilin hanımlar üzerinde uyarlaması olarak adlandırabileceğimiz bu stil gömlekleri, rahat pantolonları ve erkeksi ayakkabılara sahip. Oldukça hoş bir görüntü sergileyen bu modeldeki ayakkabılar ve kıyafetler hanımlar tarafından çok sevildi.

Sokaklarda artık hanımlar bu tarzları kullanarak ortaya çıkıyor. Dünyanın genelinde pek çok hanım tarafından benimsenen bu modeldeki kıyafetler modacılarında defilelerinde sıklıkla taşıdığı kombinlerden birisidir.

Maskülen tarz

Maskülen tarz

Maskülen tarzın ortaya çıkmasını sağlayan modacılar hanımların isteklerine ve ihtiyaçlarına göre yeni tarzların ortaya çıkmasını sağlıyorlar. Güzellik ve kıyafet önerileri için düzenlenen defilelerde de sürekli olarak görülen bu tarzlar hanımların hem seksi hem de maskülen olabileceğinin kanıtıdır.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir