2016 Yılına Fit Girin

Yepyeni bir yıla girmenin heyecanı sardı bu aralar bizleri. Her sene sonu olduğu gibi, gelecekte ki sene için hepimizde bir heyecan var, yeni yıla dair bir coşku var içimizde. Bu coşku, huzuru ve mutluluğu temsil ediyor. Bunun yanında bir de sağlık var tabi ki, sağlıklı olmak diğer iki kavramdan daha önemli bir noktada yer alıyor.

2016 Yılına Fit Gir

2016 Yılına Fit Gir

Sizlerde 2016 yılına formda girmek istiyorsanız, oturduğunuz yerden kalkmanız lazım. Ayağa kalkın ve harekete geçin. Öncelikli olarak kafada yaşayın bu durumun size kazandıracaklarını, formda olmanın size vereceği bireysel mutluluğu keşfedin ve ona göre uygulamaya geçin.

Bol Bol Meyve Tüketin

Özellikle yılbaşı gecesine dikkat etmenizde büyük fayda var. O gecenin büyüsüne kapılarak daha önce tüketilmeyen birçok gıda tüketilebiliyor. Bu durum tabi ki sizin bünyenizde negatif etkiler uyandıracaktır. Alkol, soslu gıdalar, kuruyemişler ve ağır yemekler, o gecede uzak durmanız gereken gıdalardır. Ne yiyeceğiz peki diye sorduğunuzu hissediyorum, daha hafif gıdalarla, bol bol meyve tüketerek yeni yıla girebilirsiniz.

2016 Yılına Fit Girin

2016 Yılına Fit Girin

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir