2017 Kış Renkleri Nelerdir?

Sonbahara veda ederken kışa merhaba dediğimiz şu günlerde kış kombinasyonlarda en popüler olan renk seçimler telaşına girmeye az kaldı. 2017 yılı kış renkleri içinde en çok tercih edilen renkler ve kullanılan kombinasyon parçaları ile bu kış da modanın nabzını tutabilirsiniz.

kışlık

kışlık

Kombinasyon Parçaları ve Renkleri

2017 kış sezonuna kesinlikle damgasını vuracak olan pastel tonlardır. Fakat pastel tonları çok fazla tercih etmeyenler bu konuda endişeye kapılmasın çünkü bu sezon canlı renklerde kullanılabilecek. Bunun yanı sıra siyah rengi de bu kış sezonunda oldukça sık kullanılacak olan renkler arasında yer alıyor.

Parçalarda renk tonlarında bebe mavisi, zümrüt yeşili, boz rengi, gülkurusu ve leylak gibi tonlarda sıklıkla kullanan renkler arasına giriyor.

kaban

kaban

Yeni sezonda kabanlarda da oldukça fazla renk seçeneği yer alıyor. Ayrıca pantolon renkleri de iddialı renkleri barındırmaktadır. Bu sezon karışık desenlerin hâkim olduğu fular kullanımı da yaygın olarak görülecek. Özellikle belli renklerin uyumlu kılındığı pastel tonlu kombinlerde canlı ve pastel karışımlı desene sahip fularlar kullanılabilir.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir