Aile Danışmanlığı

Yaşanan sorunlar özellikle aile içi tartışmalar kişi dünyasını etkiler. Anne, çocuk ya da baba ilişkisinde her zaman sorunların çözümü gerekir. Yürütülen seanslarda her zaman konu olan problemlerin çözümü gerekir. Aile danışmanlığında özellikle sorunların nedenleri üzerinde düşünülür ve kısa sürede çözümler sunulur.

aile

aile

Aile Danışmanlığı ve Yararları

Aile danışmanlığı özellikle seanslar ile başarıyı yüksek oranda tutar. Aile üyelerinin taşıdığı roller belirlenir. Beraber yaşam için bazı noktalar önemlidir. İşlevsellik ve rol süzgeci aile danışmanlığında önemli. Her bireyin farklı durumları olur. Bireylerin şikayetleri tek tek dinlenir.

aile danışman

aile danışman

Aile, geçmişi paylaşan bir sistemdir. Sorun olduğu zaman temel olarak algılanması gerekir. Sorun büyüdüğü zaman farklı durumları ortaya çıkarabilir. Ailelerin durumları farklıdır. Sağlıklı ya da sağlıksız bir aile yapısı çocuk üzerinde de etkili. Problem çözme özellikle bu zaman diliminde değerlendirilir.

ailem

ailem

Sorunlarla başa çıkabilen ailenin yapılandırılması hedeflenir. Süreç içinde aile temel taşları ve sorunlar üzerinde durulur. Ailenin önem verdiği gerçekler her zaman kişi ruhsal yaşamını dahi ekiler.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir