Diş Beyazlatma Neden Önemlidir?

Yüz estetiğinin tamamlayıcısı olan dişler, beyaz bir görünüme sahip olmadığı zaman, yüz estetiğini de bozarlar. Özellikle bayanların oldukça sıkıntı çektikleri bir konu olan diş temizliği, düzenli olarak yapılmalıdır.

Diş Beyazlatma Neden Önemli

Diş Beyazlatma Neden Önemli

Bazı kişiler, kliniklerde düzenli olarak diş beyazlatma işlemi uygulatırlar. Bazı kişilerde evde uygulanacak basit yöntemleri tercih ederler. Peki evde uygulanan basit yöntemler işe yarıyor mu? Gerçekten de evde uygulanacak bazı malzemeler ile bembeyaz dişlere sahip olmak mümkün müdür?

Kabartma Tozu ve Limon ile Diş Temizliği

Diş Beyazlatma Neden Önemlidir

Diş Beyazlatma Neden Önemlidir

Birçok kişi, kabartma tozu ve limon ile dişlerin beyazlayabileceğini tahmin edemez. Limonun içindeki asitler, kabartma tozu ile birleşince, dişlerdeki lekeleri ve sarılıkları giderici bir özellik kazanıyor. Evde uygulanacak basit bir yöntem olan karbonat ve limon ile diş beyazlatma, düzenli olarak haftada iki defa uygulanması gereken bir yöntemdir.

Haftada iki defa düzenli olarak uygulandığı zaman, 1 ay gibi bir sürede dişlerinizin beyazladığını göreceksiniz. Tabi ki bu yöntemi uyguladıktan sonra bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir