2017 Yılının En İyi 5 Ücretsiz Video Editörü

Ücretsiz video editörleri, video çılgınlıkları ile birlikte Windows Movie Maker’ın muhteşem günlerinden bu yana uzun bir yol kat etti. Günümüz video editörleri profesyonel seviyede özellikleri ile dolu ve şaşırtıcı derecede kolay kullanılıyor. İşte yılın en iyi 5 video editörü.

1)  VSDC

vsdc video editor

vsdc video editor

VSDC Free Video Editörü yeni yeni başlayanlara veya daha ileri seviyedeki kullanıcılara uygun manüel seçenekler ile çekimlerinizi zenginleştiren çok sayıda efekt ve filtre sunuyor. Araçları ile yığılmış doğrusal olmayan bir video düzenleyici olan VSDC çok etkileyici ve sürekli geliştiriliyor.

2)  Shotcut

shotcut

shotcut

Olağanüstü Shotcut’ın arayüzünü ele geçirmek biraz zaman alıyor. Yalnızca bir video yüklemeniz değil, aynı zamanda hangi düzenleme modunda çalışacağınızı ve hangi araçları kullanmak istediğinizi de seçmeniz gerekir, ancak bir kez bunu yaptıktan sonra sonuç tatmin edici.

3)  Avidemux

avidemux

avidemux

Erişilebilir bir ücretsiz video düzenleyici olan Avidemux, küçük düzenleme görevleri ve zenginleştirici klipler için ideal. Ayrıca video düzenlemeye yeni başladıysanız sizi eğitmek için kullanışlı bir hızlı başlangıç rehberi de mevcut.

4)  VideoPad Video Editör

videopad video editor

videopad video editor

Özellik açısından sınırlı veya öğrenmek için güçlü ve zaman alıcı olma eğilimindedir, ancak yeni başlayanlar için bile kullanımı kolaydır. Geçmişte benzer şeyler kullanmamış olsanız bile kolayca gezinebileceğiniz güçlü bir düzenleyici. 

5)  Lightworks

lightwork

lightwork

 

Herkesin kolaylıkla kullanabileceği, profesyonel kalitede araçlardan biri olan Lightworks Klipleri kesmek için basit bir araçtan çok daha fazlasıdır. Gücüne rağmen oldukça mütevazı bir donanımla çalışıyor ve video çekimi ve de gelişmiş düzenleme ile mükemmel çalışıyor.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir